Najnovšie recenzie zo sekcie Bazénové fólie
Ok.Lacný tovar ktorý spĺňa účel.
- kryciu plachtu musíte rovnomerne rozložiť na bazén, pričom čo i len malé nerovnomerné rozloženie znamená, že plachta spadne z obruče bazéna do vody. Keď sa aj plachtu podarí umiestniť na povrch bazéna (mne sa samotnému nikdy nepodarilo, vždy na to museli byť aspoň 2 osoby, ideálne 3), potom to treba ešte sťahovať šnúrkou. Je to absolútne nepraktické a nefunkčné. ALE našiel som riešenie: kryciu plachtu uchytávam na gurtne, jedna strana (háčik) na sťahovaciu šnúru plachty a druhá strana na kolíky zapichnuté do trávy :o))
- Vyborne splnilo moje očakavanie.
- Spokojný.
- Veľkosť sedí
- Nezistená
- Kryje celú plochu bazéna 3,66m
- Voda pod plachtou citeľne teplá
- doručenie bez problemov
- K bazénu krycia plachta jednoznačne musí byť
Zatiaľ som ho ešte nepoužil. Uvidím pri prvom použití
- žiadne
- Podľa popisu "Dažďová voda sa nebude hromadiť na vrchu plachty, keďže môže stekať nadol vďaka malým odtokovým otvorom v strede.". Žiaľ, to nie je pravda, pretože tieto otvory chýbajú.
Celkovo to plní účel.
materiál je príliš slabý, oká na uchytenie sa trhajú veľmi ľahko
Zamedzuje tvorenie zeleného zákalu.
je to obycajna bublinkova folia tmavo modrej farby, zosita z dvoch polkurhov. sikovnejsi krajcir si to urobi sam z rolky za par minut.
- Ochrana pred nečistotami a hmyzom v noci
- Pokiaľ nie je hladina vody dosť vysoko nedá sa natiahnuť na priemer bazena 457cm.
- super
- Tmavá farba
- Šnúrka na zaviazanie
- Tenší materiál
- Dierky sú len pri okrajoch
Predtým som mala plachtu na menší bazén (3,05), ktorá bola z hrubšieho materialu. Nie je to však až taký problém. Plachta sa dá zaviazať šnúrkou na dobre napnutie plachty to treba poriadne pritiahnuť.
splna to co som chcel
lepsia cena v tomto obchode pri rovnakej kvalite.
ucel plni dobre ako ma.
Dlhé skúsenosti s plachtou ešte nemám,nakoľko ju používam iba tento rok. Ale jej cena je určite bezkonkurenčná. Dúfam,že niečo aj vydrží.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »